Sansa_mog_zivota_plakat

Urnebesna komedija uoči Dana zaljubljenih: „Šansa mog života“ u „Koloseju“ od 10. februara

Urnebesna francuska komedija o ljubavi i životnim prilikama i neprilikama, „Šansa mog života“, od 10. februara naći će se na repertoaru multipleksa „Kolosej“.

„Šansa mog života“ je urnebesna francuska komedija o ljubavi i životnim prilikama i neprilikama.

Žilijen ima ozbiljan problem. Iako je brilijantan savetnik za parove, ne uspeva da sačuva ni jednu ženu u svom životu duže od dve nedelje. Od kada je počeo da se zaljubljuje, bio je baksuz svakoj ženi kojoj se dopao. Ne veliki baksuz  – one vrste koja vas smesti u bolnicu nekoliko puta nedeljno, koja uništava vaš profesionalni život i kvari vaše odnose sa bližnjima. Žilijen je, jednom rečju, crna mačka za žene.

Povezana vest:  Robertovi prijatelji i porodica zadovoljni raskidom sa Kristen

Žoana će to osetiti na svojoj koži prvog dana kada ga upozna. Karijera u usponu, ljubavni život koji kao da, napokon, cveta – sve to na putu je u propast.

O glumcima

Viržini Efira je belgijanska i francuska glumica i TV lice. Karijeru je započela kao prezenterka u dečijem programu na belgijskoj televiziji, da bi uskoro prešla na francuske kanale M6 i RTL – Tvi. Glumačku karijeru je započela ulogama u televizijskim serijama, kao što je veoma popularna serija „Kamelot“, a na film se probila ulogom doktorke Liz Vilson u francuskoj verziji „Garfilda“ i francuskoj verziji „Robota“.

Povezana vest:  Tarantino ostavio otiske šaka i stopala u Holivudu

Fransoa-Gzavije Demezon studirao je pravo i političke nauke, napustivši komediju koja mu je bila hobi da bi uspešno završio studije. Nakon studija radio je u revizorskom i pravnom odseku dve velike međunarodne koorporacije, sve do 11. septembra 2001. Bio je u kancelariji na Menhetnu kada su u avioni udarili u Svetski trgovinski centar. To ga je nagnalo da preispita svoje životne odluke i vrati se svojoj prvoj ljubavi – pozorištu. Ušteđevinu je uložio u produkciju komičnog spektakla u francuskom pozorištu, što mu je donelo veliku popularnost. Na filmu i televiziji igra od 2005. godine.

Povezana vest:  Masterklasovi Mančevskog i Dresena na FAF-u

Žanr: komedija

Originalni i međunarodni naziv: La chance de ma vie

Režija: Nicolas Cuche

Scenario: Luc BossiLaurent Turner

Uloge: Virginie EfiraFrançois-Xavier DemaisonArmelle Deutsch

Zemlja produkcije: Italy, Germany, France

Trajanje: 87 min