Avgustovski CineLady događaj izazvao je veliku pažnju u svim CineStar bioskopima u Srbiji, u kojima su zbog velike potražnje otvorene i dodatne projekcije povodom pretpremijere romantične drame “After: Posle srećnog kraja” u distribuciji Blitz Filma.

Pretpremijera uz koktel i brojne atraktivne poklone održana je u isto vreme 24. avgusta u 20 časova u Beogradu (Ada Mall), Novom Sadu (BIG), Pančevu i Zrenjaninu, a među posetiteljkama su bile novinarke i influenserke. Uz uživanje u dobroj atmosferi preko 150 poklona za najsrećnije dame obezbedili su brendovi “Koozmetik”, “Hedera Vita”, “Čarobna knjiga”, restoran “Prote.in”, salon “Wizard”, restoran “Kalem by Zak” i salon lepote “A ko te šiša”.

Povezana vest:  TRANSFORMERSI 4 i 5, Bez Šae Lebufa, nova zvezda je Džejson Stetham

Film “After: Posle srećnog kraja” (“After Ever Happy”), snimljen prema bestseleru Ane To i proglašen je za globalnu senzaciju. Ova romantična drama donosi priču o Tesi i Hardinu koji su odolevali svim izazovima, ali se otvara pitanje da li će im se kraj njihove bajke obiti o glavu.

Nikada im nije išlo glatko, ali svaki novi izazov je njihovu strastvenu vezu činio sve jačom. Važno otkriće iz prošlosti do srži će uzdrmati Hardinovu neprobojnu fasadu pa ostaje da se vidi hoće li ih to ponovo zbližiti ili definitivno razdvojiti.

Povezana vest:  Skarlet Johanson se seli u London

Film se može pogledati na redovnom repertoaru CineStar bioskopa, više detalja na https://www.cinestarcinemas.rs/cinelady/after-posle-srecnog-kraja/8241/20220826  i CineStar Srbija društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Foto: CineStar / Belkisa Beka Abdulović