Montevideo-Bog-te-video_plakat

Humanitarna akcija ekipe filma „Montevideo“ za Kraljevo

 

U humanitarnoj akciji za pomoć školi „Petar Nikolić“ iz sela Mrsać, kod Kraljeva, ekipa filma „Montevideo, Bog te video“ i ekipa javnih ličnosti i prijatelja opštine Voždovac odigraće utakmica u malom fudbalu 21. februara u Sportskom centru „Šumice“, najavili su danas organizatori.

Meč zajednički realizuju Opština Voždovac, Uprava SC „Šumice“ i firma „Intermedia netvork“ u čijoj je produkciji snimljen popularni „Montevideo“.

Povezana vest:  Ovacije za film “Kralj Petar Prvi”

Ulaznice po ceni od 200 dinara mogu se kupiti na portirnici SC „Šumice“.

Sav prihod od prodaje ulaznica namenjen je obnovi Osnovne škole „Petar Nikolić“ iz Mrsaća, koja je oštećena u prošlogodišnjem zemljotresu. Ta škola je otvorena još 1890. godine, u prepravljenoj zgradi opštinske sudnice. Učenici trenutno nastavu prate u prostorijama seoske Mesne zajednice.

Povezana vest:  Igoru Galu uručena regionalna “Lifka” na 29. Festivalu evropskog filma Palić

Na humanitarnom meču igraće Miloš Biković, Petar Strugar, Viktor Savić i drugi glumci, a pojačanje će im biti naš reprezentativac Zoran Bata Mirković.

U „suparničkom“ timu su Dragan Vukanić predsednik opštine Voždovac, Ivan Bakić direktor SC „Šumice“), rukometaši Nenad i Predrag Peruničić, pevač Marinko Rokvić…