0001_bieber

DŽASTIN BIBER: NIKAD NE RECI NIKAD

Film stiže 2. aprila u Beograd

 

Film DŽASTIN BIBER: NIKAD NE RECI NIKAD, koji je do sada na svetskim  blagajnama zaradio 48 miliona dolara, biće premijerno prikazan 2. aprila u Dvorani Doma sindikata, a od 7. aprila stiže i na redovne repertoare domac’ih bioskopa.

Taramount film je ponosni distributer ovog mjuzikla, u kome se, pored samog Džastina Bibera, pojavljuju i druge zvezde, kao što su Usher, Boys II Men, Miley Cyrus i mnogi drugi.

Povezana vest:  Ponovna saradnja Džilijan Flin i Bena Afleka

-Nikad ne reci nikad je inspirativna istinita priča i redak uvid u uspeh Džastina koji je od uličnog izvođača u malom gradu Stratfordu u Kanadi postao internet fenomen i globalna super zvezda. Njegov uspeh kulminira ostvarenjem sna, a to je rasprodat koncert u poznatom Medison Skver Gardenu.

DŽASTIN BIBER: NIKAD NE RECI NIKAD (JUSTIN BIEBER: NEVER SAY NEVER) u bioskopima od 7. aprila

Povezana vest:  Novinar-"šaljivdžija" napao ponovo, ovoga puta Breda Pita

Režija: Jon. M. Chu

Uloge. Justin Bieber, Boys II Men, Miley Cyrus

Žanr:                dokumentarac, mjuzikl

Studio:            Paramount

Sadržaj: „Džastin Biber: nikad ne reci nikad“ je inspirativna istinita priča i redak uvid u uspeh Džastina koji je od uličnog izvođača u malom gradu Stratfordu u Kanadi, postao internet fenomen i globalna super zvezda. Njegov uspeh kulminira ostvarenjem sna, a to je rasprodat koncert u poznatom Medison Skver Gardenu.

Povezana vest:  Porodični vikend u znaku humanosti

0001_bieber_1