Karte za premijeru i prvo prikazivanje nastavka kultne domaće komedije “Munje“ pod nazivom „Munje opet“ u režiji Raše Andrića, a po scenariju Srđana Anđelića, koje su zakazane za 29. mart u mts Dvorani, su rasprodate. Zbog velikog interesovanja publike u prodaju su puštene ulaznice za dodatnu projekciju u 22 sata.  

Legendarna ekipa predvođena Sergejem Trifunovićem, Borisom Milivojevićem, Nikolom Đuričkom, Sekom Sablić, Majom Mandžukom, Milicom Vujović, Draganom Macom Marinkovićem, Mionom Marković, Vladom Kovačevićem, potpunjena je i mladim glumcima: Ivanom Zečević, Markom Pavlovićem i Stojšom Oljačićem, ali i poznatim reperima Ivanom Ivanovićem Juiceom i Smoke Mardeljanom.   

Povezana vest:  Mel Gibson neće igrati u nastavku filma Mamurluk u Vegasu

Kao i pre punih 20 godina, Munje Opet su obojene dobrom muzikom za koju su zaduženi Prti Bege & Kojot, Vizelj, Coby, Sitzpinker, Sasha, Jarboli, Baby Motorolola, mnogi drugi.  

Prošle su godine, a kod Popa i Mareta sve je isto. Dve decenije kasnije, nema ni devojaka, ni keša ni doživljaja. Ali, kada im Gojko S. ukrade deo starog hita i pozajmi popularnoj pevačici Mili Sili, to razbudi naše junake. 

Povezana vest:  Vestern, domaći etno i mračnija kantri muzika inspiracija za muziku za film “Kralj Petar Prvi”

Film u redovnu bioskopsku distribuciju širom Srbije kreće od četvrtka 30. marta.