Seks i grad 2

Kristin Dejvis nije za prednastavak Seksa i grada

Glumica Kristin Dejvis, koja je igrala u seriji i filmovima „Seks i grad“, izjavila je da nije oduševljena idejom o filmskoj adaptaciji novog romana Kendas Bušnel „Kerini dnevnici“, prenosi sajt Em-Ti-Vi njuza.

Roman „Kerini dnevnici“ prati sazrevanje Keri Bredšo, pre nego što se nastanila u Njujorku i postala kolumnista a potom i književnica.

Sara Džesika Parker, koja tumači Keri u seriji i filmovima „Seks i grad“ snimljenim po istoimenom romanu Kendas Bušnel, nedavno je izjavila da joj se ne dopada ideja o adaptaciji knjige „Kerini dnevnici“.

Povezana vest:  Izuzetna Džudi Denč u filmu „Filomena" od 3. aprila u bioskopima

Reditelj Majkl Patrik King navodno je planirao da angažuje glumicu Blejk Lajvli za ulogu mlade Keri Bredšo. Glumica je kasnije demantovala da će igrati u filmu. Kristin Dejvis, koja u seriji i filmovima igra Šarlot, navela je da ne vidi svrhu filma po romanu „Kerini dnevnici“.

-O našoj prošlosti smo već govorile u seriji i filmovima. Ako sunaši vatreni obožavaoci slušali šta smo govorile, zato bi o tome ponovo bilo reči? I da se u ulogama naših junakinja pojave druge osobe? To bi bilo čudno – rekla je Kristin Dejvis.

Povezana vest:  Dodatne ulaznice za sve dvorane i projekcije na 50. Festu

Prvi film „Seks i grad“ iz 2008. bio je hit u bioskopima i zaradio je više od 400 miliona dolara širom sveta. Prošlogodišnji nastavak je imao manje uspeha i inkasirao je 288 miliona dolara.

Sara Džesika Parker je nedavno rekla da je zainteresovana za snimanje trećeg filma serijala, ali s ustaljenom glumačkom ekipom u kojoj su i Kim Katral i Sintija Nikson.

Povezana vest:  Džonu Hertu nagrada za životno delo

S njom se složila Kristin Dejvis koja je rekla: – Uvek gajim nadu i uvek verujem da postoji još jedna priča koju možemo da ispričamo zato što se radi o životima tih žena, pa zašto ne bi postojalo još jedno poglavlje. Ali ne znam da li će se to dogoditi.