Film „Što se bore misli moje“ Milorada Milinkovića naći će se na repertoaru domaćih bioskopa od četvrtka, 21. septembra.

Dan nakon beogradske premijere filma ekskluzivno je objavljen spot za pesmu „Žeravica“ koja će biti prva u nizu numera iz ovog ostvarenja koje će biti dostupne na Youtube kanalu MegaCom Filma.

Originalnu muziku za film „Što se bore misli moje“ komponovala je mlada i izuzetna kompozitorka filmske muzike Ana Krstajić. Autor teksta pesme „Žeravica“ je Dragoljub Stojković, koscenarista filma.

Povezana vest:  Film o Gorbačovu premijerno na Beldocsu

Spot za pesmu „Žeravica“: https://www.youtube.com/watch?v=SzqbMcvs5T4

Uzbudljiv istorijski i politički triler „Što se bore misli moje“ govori o ubistvu kneza Mihaila Obrenovića, kao i događajima koji su neposredno prethodili samom tragičnom činu. Film je nastao po scenariju Milorada Milinkovića i Dragoljuba Stojkovića o jednom od naših najvećih vladara i atentatu koji se 1868. godine dogodio na Košutnjaku.

Povezana vest:  Jelena Gavrilović otvorila FEST legendarnim numerama

Glavna uloga kneza Mihaila Obrenovića poverena je Draganu Mićanoviću, dok ostale uloge istorijskih ličnosti igraju istaknuti glumci Miloš Timotijević, Nebojša Dugalić, Nataša Ninković, Aleksandar Srećković Kubura, Tamara Krcunović, Nenad Okanović, potom mladi glumci: Luka Grbić, Jana Ivanović, Maja Čampar, Stojša Oljačić i drugi.

Film je snimljen u produkciji Telekom Srbija i filmske produkcije Bombona, a prijatelj filma je Dunav osiguranje.

Povezana vest:  Polanski dobio odštetu od francuskog lista

Foto: Promo