127 Hours

Film Denija Bojla 127 sati od 3. marta u bioskopima

 

Film Denija Bojla „127 sati“, istinita priča o borbi za život čoveka koji se našao zarobljen pod stenom, od 3. marta biće na redovnom repertoaru beogradskih bioskopa, najavljeno je iz distributerske kuće „Megakom film“. Deni Bojl je, takođe, producent i koscenarista tog biografskog avanturističkog filma, premijerno prikazanog na 39. Međunarodnom beogradskom filmskom festivalu FEST koji traje od 25. februara do 6. marta.

Povezana vest:  Dizni će producirati Iron Man 3 sa partnerom iz Kine

Film „127 sati“ snimljen je prema autobiografskoj knjizi Arona Ralstona, čoveka koji je nekoliko dana bio zarobljen pod stenom, s malo vode i s kamerom kojom je beležio svoje napore da se izvuče, kao i poruke za porodicu u slučaju da ne preživi.

Pored romana „Between a Rock and a Hard Place“ Deni Bojl je prilikom snimanja filma imao priliku da gleda i snimke iz kanjona koje Ralston nikada nije želeo da objavi. Glavnu ulogu u filmu tumači mladi glumac Džejms Frank, domaćoj publici poznat po ulogama u filmovima „Spajdermen“, „Milk“, „Jedi, moli, voli“.

Povezana vest:  „Prvi osvetnik: kapetan Amerika“ u bioskopima od 28. jula!

Film „127 sati“ prikazivaće se u beogradskim bioskopa „Kolosej“ i „Dom sindikata“, kao i bioskopa „Arena Sinepleks“ u Novom Sadu.