Na repertoar domaćih bioskopa 5. oktobra stiže zanimljiva filmska saga „Luda lova“ reditelja Krega Gilaspia. Film je zasnovan na senzacionalnoj istinitoj priči o deonicama GameStop-a, odnosno knjizi „Antisocijalna mreža“ autora Bena Mezrika. „Luda lova“ je imala premijeru na Toronto Film Festivalu, gde su je proglasili „zabavnim i drskim filmom koji će publika obožavati“.

Film prati istinitu priču od pre par godina, kada je nekolicina amaterskih investitora odlučila da uloži deonice u GameStop, kompaniju koja je već neko vreme beležila slabe rezultate i samim tim bila meta velikih investitora.

Povezana vest:  Kako veliki dizajneri zamišljaju Pepeljuginu cipelicu

Glavni lik je običan čovek Kit Džil (Pol Deno), koji ulaže kompletnu životnu ušteđevinu u deonice firme i sve objavljuje na svom YouTube kanalu i Reddit profilu. Kada njegove objave na društvenim mrežama postanu popularne, njegov život, kao i život ostalih ljudi koji ga prate počinje da se menja iz korena. A kad njegovi saveti o ulaganjima postanu pokret zahvaljujući kome se njegovi pratioci mogu obogatiti preko noći – milijarderi uzvraćaju udarac…

Povezana vest:  Film Lika Besona otvoriće festival u Rimu

Reditelj filma je hvaljeni Kreg Gilaspi, poznat po neobičnom humoru, filmovima „Ja, Tonja“ i „Kruela“, kao i serijama „Pam & Tomi“ i „Majk“. Na scenariju su radile Laurin Šuker Blum i Rebeka Anđelo, a glumačku postavu predvodi Pol Dano (Betmen, 12 godina ropstva), a uz njega su Set Rogen (Superbad, Knocked Up), Pit Dejvison (Suicide Squad, Čuvari galaksije 3), Nick Oferman (Fargo, The Last of Us, Lego Movie), Amerika Ferera (Barbie, Kako izdresirati zmaja franšiza, serija Ružna Betty), Šejlin Vudli (Big Little Lies, Ferrari, Divergent franšiza) i Sebastian Sten (Black Panther, Captain America).

Povezana vest:  Zrinko Ogresta: Kad ste pozvani na Palić, vaš film nešto vrijedi

Zanimljiva finansijska priča „Luda lova“ na repertoar domaćih bioskopa stiže 5. oktobra. Saznajte kako se mala grupica amaterskih investitora uhvatila u koštac sa bogatašima sa Vol Strita i pobedila!