Karte za premijeru filma „Nedelja“ koja je zakazana za 16. januar 2024. godine u mts dvorani, puštene su u prodaju i mogu se kupiti na blagajni ovog bioskopa. Dugoočekivano ostvarenje koje je već privuklo pažnju mnogih donosi priču o životu jednog od najpopularnijih pevača na ovim prostorima, Džeja Ramadanovskog.

https://www.instagram.com/reel/C0HiuQmsSHn/?igsh=MXM2bjBxdGsybndxbw==

Film u produkciji Telekoma Srbije, a po ideji producenta Vladana Anđelkovića i scenariste Stefana Boškovića nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Kroz priču o prijateljstvu i uspehu u kojoj se prožimaju elementi akcije, drame i nezaobilazne muzike publika će se upoznati sa Džejevim detinjstvom, ali i njegovim muzičkim počecima.

Povezana vest:  Raselu Brandu ponuđena uloga u filmu Dijablo Kodi

Život ovog poznatog Dorćolca dočaraće glumačka ekipa u sastavu Husein Alijević, Marko Janketić, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Alen Selimi, Ana Pindović, Zlatan Vidović, Maša Đorđević, Milica Janevski, Stojsa Oljačić, Ivan Jevtović, Jovo Maksić, Bajram Severdžan, Nela Mihajlović i drugi.

Film „Nedelja“, nastao u produkciji „Pelicula production“, a uz podršku Filmskog centra Srbije  u redovno bioskopsko prikazivanje kreće od 18. januara širom Srbije. Režiju potpisuju Nemanja Ćeranić i Miloš Radunović, dok je za distribuciju zadužena ArtVista.

Povezana vest:  Nikola Rakočević igra majora Gavrilovića u projektu RTS

Foto: Pelicula production