Uzbudljivo putovanje u ljudsko srce, film Bela Golubica: Čudesna Priča, u distribuciji Blitz Filma11. januara će oživeti na velikim platnima.

Nova adaptacija bestseler romana čuvene autorke R.H.Palasio, u režiji slavnog Mark Fostera, poznatog po filmovima „Čovek Po Imenu Oto“ i „U Potrazi Za Nedođijom“, obeležiće početak godine, duboko nas inspirisati, dirnuti i podsetiti na snagu dobrote.

Roman koji je inspirisao film, poznat je i po tome što je bio izvor inspiracije za pokret #ChooseKind (#BiramLjubaznost), koji naglašava važnost ljubaznosti, ravnopravnosti i prijateljstva u svakodnevnom životu.

Povezana vest:  Brus Vilis želi ulogu negativca u novom Bondu

O FILMU

Bela Golubica: Čudesna priča otkriva novo poglavlje u priči o Džulijanu, liku koji je ostavio snažan utisak u prethodnom ostvarenju Čudo, suočavajući se sa izazovima prilagođavanja nakon izbacivanja iz škole zbog nedoličnog ponašanja prema Avgustu Pulmanu. Kroz životnu priču Džulijanove bake (Helen Miren), publika će biti svedok hrabrosti i ljubavi koja je prkosila okrutnosti sveta tokom okupacije nacista u Francuskoj. Njena priča govori o posebnoj uspomeni iz mladosti i odnosu sa hrabrim dečakom koji ju je zaštitio od smrtne opasnosti.

U filmu, gde zvezde poput Helen Miren i Džilijan Anderson blistaju, publika će biti svedok magičnog sveta ljubavi i hrabrosti, stvorenog usred ratne stvarnostiBela golubica: Čudesna priča nastavlja tradiciju prethodnog filma Čudo, dok šalje snažnu poruku o tome kako jedan čin dobrote može promeniti sudbine i inspirisati druge da čine isto.

Povezana vest:  CineLady događaj za kraj leta uz svetsku senzaciju, romantični film “After: Posle srećnog kraja”

Ne propustite ovu emotivnu avanturu u bioskopima i budite deo ovog čudesnog iskustva, koje će vas emotivno dotaći i podsetiti na moć ljudskog srca.

Ulaznice u prodaji onlajn i na blagajnama bioskopa.

Foto: Larry Horricks