Da li je moguća prava ljubav iza filmskih kamera? Šta krije prividni glamur popularnosti? Da li partneri na sceni postaju suparnici kad padnu maske?

Ovo su samo neke od tema koje su, u novoj romantičnoj komediji pod nazivom “Jorgovani”, obradili scenarista David Jakovljević i reditelj Siniša Cvetić.

LINK ZA TREJLER: https://youtu.be/ZUyrZmMlMaw

Otkačenu i pomalo satiričnu priču o licu i naličju domaće kinematografije nam donosi omiljeni glumački par, Sloboda MIćalović i Ivan Bosiljčić, koji su se posle više od 15 godina ponovo zajedno obreli u glavnim ulogama.

Povezana vest:  Film Seks i grad, part 2

Oslepeli od bliceva i ogluveli od aplauza Katarina (Sloboda Mićalović) i Igor (Ivan Bosiljčić), susreću se jedne večeri na dodeli nagrada za najbolju domaću seriju godine. Pored njih, prisutni su i ostali članovi filmske ekipe, koji nas vode kroz zamršene odnose iz kojih nam postaje jasno da su njihovi životi veća melodrama od one koju su snimali.

Povezana vest:  Najgledaniji filmovi u britanskim bioskopima

Ipak, jedan zaboravljeni muzički hit dovešće do potpune emotivne katarze svih učesnika…

U filmu, koji kao producent potpisuje Zoran Janković i Košutnjak film, ostale uloge su poverene proverenoj glumačkoj ekipi: Gordanu Kičiću, Mimi Karadžiću, Isidori Janković, Jovanu Jovanoviću, Jani Bjelici, Nebojši Dugaliću, Pavlu Čemerikiću, Nenadu Okanoviću, Vahidu Džankoviću i Petru Vasiljeviću.

Svečana premijera filma “Jorgovani” biće održana 27. februara u okviru takmčarskog programa 52. Međunarodnog filmskog festivala – FEST, a od 29. februara biće dostupan u svim bioskopima u Srbiji i regionu u distribuciji Art Viste.

Povezana vest:  Blejk Lajvli je novo zaštitno Guccijevog parfema

Foto: Košutnjak film