Na radost publike, a pre svega najmlađih, u naše bioskope stiže uzbudljiva, magična i topla priča o najsimpatičnijem kung fu ratniku ikada, pandi Pou. „KUNG FU PANDA 4“ (KUNG FU PANDA 4) na velikom platnu prikazivaće se sinhronizovano i titlovano, u 2D i 3D tehnologiji a premijerna projekcija biće održana u subotu 2. marta u bioskopu Cineplexx 4D Delta City u 16:45 časova!

Pozivamo sve ljubitelje ove animirane sage, mališane i njihove porodice da nam se pridruže tog dana, jer ih očekuje druženje sa glumcima, kreativne radionice koje će se održati u holu bioskopa od 16 časova, kao i brojna druga iznenađenja!

Karte za premijernu projekciju od ovog trenutka su u prodaji, obezbedite ih na vreme i priuštite sebi nezaboravan provod u bioskopu!

O FILMU: Ovog proleća, posle skoro decenije, ikona komedije Džek Blek vraća se svojoj ulozi Poa, najneverovatnijeg majstora kung fua na svetu, u urnebesnom novom poglavlju omiljene akcione komedije, Drimvorksove franšize, Kung Fu Panda.

Nakon tri avanture koje prkose smrti, pobeđujući zlikovce svetske klase svojom neuporedivom hrabrošću i ludim borilačkim veštinama, Po, Zmajev ratnik (nominovan za Zlatni globus Džek Blek), pozvan je da se … već jednom odmori. Tačnije, izabran je da postane duhovni vođa Doline mira.

To nameće nekoliko očiglednih problema. Prvo, Po zna o duhovnom vođstvu isto koliko i o paleo dijeti, a drugo, mora brzo da pronađe i obuči novog Zmajevog ratnika pre nego što preuzme svoj novi položaj.

Povezana vest:  Vanesa Paradi i Džoni Dep zajedno na filmu

Da stvari budu još gore, nedavno je viđena zla, moćna čarobnica, Kameleonka (dobitnica Oskara Vajola Dejvis), mali gušter koji može da se pretvori u bilo koje stvorenje, bilo ono veliko ili malo. Kameleonka drži svoje pohlepne male oči uperene u Poov štap mudrosti, što bi joj dalo moć da ponovo prizove u carstvo duhova sve glavne zlikovce koje je Po pobedio.

 Dakle, Pou će trebati pomoć. Pronalazi ga (recimo?) u obliku lukavog, oštroumnog lopova Žen (dobitnica Zlatnog globusa Avkvafina), stepske lisice koja se zaista uvuče Pou pod kožu, ali čije će se veštine pokazati neprocenjivim. U svojoj potrazi da zaštite Dolinu mira od Kameleonkinih reptilskih kandži, ovaj čudni komični dvojac moraće da sarađuje. U tom procesu, Po će otkriti da se heroji mogu naći na najneočekivanijim mestima.

Povezana vest:  Eva Longorija uči jezik gluvonemih

Nakon svečane premijerne projekcije 2. marta, od 3. marta film će se prikazivati u odabranim bioskopima.

Od 7. marta film stiže na redovne repertoare svih bioskopa.

 Foto: © 2023 DreamWorks Animation. All Rights Reserved.