Ovog proleća u bioskope stiže jedan od najuzbudljivijih horor filmova ‘Bezgrešna’ (Immaculate), u kojem glavnu ulogu časne sestre nosi Sidni Svini.

Zavucite se ispod pokrivača i pogledajte najzlokobniji trejler horor filma godine – ‘Bezgrešna‘ (Immaculate), u kojem Sidni Svini tumači ulogu časne sestre Sesilije.

Bezgrešna‘ donosi priču o ženi posvećenoj veri koja se useljava u ukleti manastir u slikovitoj Italijanskoj unutrašnjosti. I dok se na prvi pogled manastir čini idiličnim, trejler otkriva mračne tajne i neshvatljive užase koji čekaju unutar njegovih zidova.

Sesilijino putovanje – od simbola čistoće do divlje zveri, natopljene krvlju – prikazuje Sidni Svini u izvedbi koja će vas naterati da se zapitate o granicama ljudske prirode.

Bezgrešna‘ obećava kulminaciju koja će vas ostaviti bez daha, a kroz 89 minuta napetosti i horora, publika će biti suočena s sopstvenim najdubljim strahovima.

Povezana vest:  "Argo", "Hipnotizer" i "Ralf" od sutra u bioskopima

Film je režirao Majkl Mohan, dok je za scenario zaslužan Andru Lobel. Uz Sidni Svini, u filmu glume i Alvaro MorteSimona Tabasko i Benedeta Porkaroli u vodećim ulogama.

„Bezgrešna“ u bioskope stiže 18. aprila ove godine u distribuciji Blitz Filma.