Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavestimo da će se svečana premijera filma „BACK TO BLACK“ održati 7. maja u 20.30 časova u bioskopu Cineplexx BIG Beograd.

Karte za premijeru od danas su u prodaji pa savetujemo svim fanovima da obezbede najbolja mesta na vreme i dožive na velikom platnu legendarne hitove Ejmi Vajnhaus u fenomenalnoj izvedbi Marise Abele koja tumači glavnu ulogu u filmu.

Povodom pristizanja filma „BACK TO BLACK“ u domaće bioskope, na veče premijere biće organizovan i i poseban koncert dobrodošlice uz „AMY’S HOUSEBAND“  koji će vas podsetiti na neke od najvećih hitova legendardne pevačice Ejmi Vajnhaus. Koncert počinje u 19 časova i održaće se u atrijumu šoping centra BIG FASHION BEOGRAD.

Budite deo sjajne atmosfere i na najbolji način se pripremite da uronite u život i stvaralaštvo muzičke legende Ejmi Vajnhaus u filmu  BACK TO BLACK 7. maja samo u bioskopu Cineplexx Big Beograd!

Povezana vest:  Džesika Bil: Nikada više na Kilimandžaro

O FILMU: Izvanredna priča o Ejmi Vajnhaus, od početka karijere o revolucionarnog studijskog albuma BACK TO BLACK. Ispričan iz njene perspektive i inspirisan duboko ličnim tekstovima koje je pisala, ovaj film je izuzetan portret žene koja stoji iza jednog fenomena i burne veze koja je centar jednog od najlegendarnijih muzičkih albuma svih vremena.

Od četvrtka, 9. maja BACK TO BLACK  stiže na redovne repertoare svih bioskopa.

Povezana vest:  16. Kids fest u Cineplexx bioskopima

Foto: 2024 Focus Features, LLC. All Rights Reserved.