klint_istvudKlint Istvud omiljeni glumac Amerikanaca

 

Klint Istvud (Clint Eastwood) proglašen je za omiljenu filmsku zvezdu, a Opra Vinfri (Oprah Winfrey) za omiljenu televizijsku ličnost u SAD, u godišnjoj anketi kompanije za istraživanje tržišta Harris Interactive.

Džoni Dep (Johnny Depp) je na drugom, a Denzel Vašington (Washington) na trećem mestu na filmskoj listi. Slede Sandra Bulok (Bullock), Tom Henks (Hanks) i Džordž Kluni (George Clooney), objavio je Hollywood Reporter.

Povezana vest:  Miša Mogorović: Očekujemo podršku Grada Beograda i Ministarstva kulture, RTS je već podržao film o bombardovanju Beograda

Kao i svake godine od kada se sprovodi anketa, Džon Vejn (John Wayne) je jedina pokojna zvezda na listi, kao i jedini glumac koji je na listi svake godine od 1994. Ove godine, junak vesterna je na sedmom mestu.

Na drugom mestu na televizijskoj listi je Glen Bek (Glenn Beck). Džej Leno (Jay), koji je prošle godine bio na prvom, sada je na trećem mestu.

Povezana vest:  Ovog oktobra zlo će se osloboditi!

Četvrta je Elen Dedženeres (Ellen DeGeneres), a slede Hju Lori (Hugh Laurie), Džon Stjuart (Jon Stewart), Čarli Šin (Charlie Sheen) i Mark Harmon.