Gremlini 3 na stiže u 3D verziji
gremlinsDobra vest za gremlinoljupce – nestašna čudovišta oživeće u trećem nastavku serijala i praviti svoje smicalice u 3 dimenzije! Ako će ‘Gremlini 3’ biti isto tako dobri kao i ‘Gremlini 2’, onda očekujemo zaista odličan film! Za one koji su zaboravili, ‘Gremlini 2’ su sadržali brojne filmske i društvene citate, te razne metafilmske fore.
Jedna od najzabavnijih scena je ona u bioskopskoj verziji ‘Gremlina 2’, kada se film nakratko ‘prekine’, a onda sazanjemo da su Gremlini preuzeli kino projektor i počeli da puštaju film o nudistima. Ali, onda se pojavljuje slavni američki rvač Hulk Hogan i zapreti Gremlinima koji nastave da puštaju film o Gremlinima, a Hogan pogleda u kameru i izvini se publici.
Scena slična ovoj bi se odlično uklopila u 3D verziju ‘Gremlina’, ali na žalost – izgleda da se film radi bez originalnog autora, Joea Dantea. Pre par godina Dante je dao intervju u kome je predvideo snimanje novog nastavka, ali je izrazio svoju uverenost da ‘ga on neće snimati’ jer ga ‘studio neće ni zvati’.
Redatelj Dante radio je ‘Gremline’ jer je hteo da radi horor komediju s lutkama, a sada se sve radi uz kompjutersku tehnologiju pa zato ‘tata Gremlina’ ne očekuje ništa dobro od nastavka franšize. Ipak, ostaje nada da će studio snimiti zanimljiv i zabavan film. Osim ako skupu 3D produkciju ne unište – pravi Gremlini!

Povezana vest:  Ovog oktobra zlo će se osloboditi!