BEZGRANICNO_2

Postanite BEZGRANIČNI od 24. marta!

Najnoviji holivudski hit „BEZGRANIČNO“ (LIMITLESS), na velika platna naših bioskopa stiže u četvrtak, 24. marta!

Bredli Kuper i Robert De Niro igraju glavne uloge u ovom akcionom trileru ispunjenom paranojom o neuspešnom piscu čiji će se život preokrenuti uz pomoć strogo čuvanog „pametnog leka“ koji mu omogućava da koristi 100% mozga i postane savršena verzija sebe samog. Njegove pojačane sposobnosti uskoro privlače mračne sile koje predstavljaju pretnju njegovom novom životu u ovom napetom i provokativnom filmu.

Povezana vest:  Stižu Malci

Ambiciozni pisac Edi Mora (Kuper) pati od hronične blokade u pisanju, ali njegov život se iznenada menja kada mu stari prijatelj ponudi NZT, revolucionarnu pilulu koja mu omogućava da ostvari svoj potpuni potencijal. Edi može da se seti svega što je ikad pročitao, video ili čuo, može da nauči strani jezik za jedan dan, da razume komplikovane jednačine i da zavede svakog koga upozna – dokle god uzima ovaj neprovereni lek.

Povezana vest:  Novi, 24. film o Džejmsu Bondu planiran za 2014.

BEZGRANICNO_De_Niro_Bredli_Kuper

Uskoro će Edi potpuno osvojiti Vol Strit jer će kao od šale pretvarati male uloge u milione dolara. Njegova dostignuća zapašće za oko mega mogulu Karlu Van Lunu (De Niro) koji će ga pozvati da pomogne pri najvećem spajanju u korporativnoj istoriji. Ali oni će takođe jako zainteresovati ljude koji su spremni da učine sve da se dočepaju NZT-ja. Dok mu je život u opasnosti, a brutalne nuspojave leka počnu da uzimaju svoj danak, Edi će pokušati da umakne misterioznim uhodama, opasnom gangsteru i opsežnoj policijskoj istrazi dok u isto vreme bude pokušavao da zadrži svoje zalihe pilula dovoljno dugo da može da nadmudri svoje neprijatelje.

Povezana vest:  Travolta prima nagradu u Indiji

Film „BEZGRANIČNO“ će se od 24. marta prikazivati u bioskopima Kolosej, Ster Cinemas, Arena (Novi Sad), Ster Montenegro.