Lazar-Ristovski

Beli lavovi premijerno u Sava centru

 

Novi film glumca, scenariste i režisera Lazara Ristovskog „Beli lavovi“ biće premijerno prikazan bioskopskoj publici 27. aprila i 1. maja u beogradskom Sava centru.

Ristovski je debitovao kao režiser sa „Belim odelom“ (1999), a u najavi iz Sava centra „Beli lavovi“ su opisani kao tragikomedija u kojoj igraju Gordan Kičić, Hristina Popović, Vuk Kostić, Luka Jovanović, Zorica Jovanović, Mira Banjac, Nikola Simić i Milica Gutović.

Povezana vest:  Film Aquaman u klubu milijardera!

Ristovski je glavni junak Đile, koji „pritisnut snovima o boljem i pravednijem životu, izazvan pričama studenata, đaka, radnika, seljaka i poštene inteligencije, koji se teško snalaze u vremenima tranzicije, odlučuje da uzme stvar u svoje ruke, drži vatreni govor i poziva ljude na revoluciju“.

-Srbija je umorna od loših vesti i nešto mora da se menja. Mi smo odavno u kapitalizmu, samo narod još nije obavešten o tome. Zato je april vreme kada ćemo početi da svodimo račune. Revoluciju počinjemo filmom ‘Beli lavovi’ – rekao je pre nekoliko dana u najavi „Belih lavova“ Ristovski.

Povezana vest:  Misteriozna avantura „Lavirint – Nemoguće bekstvo" premijerno 17. septembra u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center