elizabeth-taylor-white-diamonds

Elizabet Tejlor je za sobom ostavila bogatstvo u parfemima

Iako je pokojna Elizabet Tejlor svoj poslednji glumački angažman imala pre desetak godina, iza sebe je ostavila veliko bogatstvo. Linija njenih poznatih parfema nastaviće da donosi velike prihode.

Njen brend White Diamonds najbolje je prodavani parfem u celoj kolekciji, a u kombinaciji sa Passion Passion for Men prošle godine od prodaje širom sveta je doneo oko 69 miliona dolara.

Povezana vest:  Premijer Dačić susreo se sa glumcem Kevinom Kostnerom

Iako je 2010. zabeležen pad prihoda za petinu u odnosu na prethodne dve godine, očekuje se da će obnovljeni interes javnosti za njene filmove podići i prodaju parfema, barem nakratko, piše AP.

Legendarna glumica je u sredu preminula u 79. godini života, a sve dotad aktivno je promovisala svoje proizvode.

White Diamonds je predstavila 1991. godine i odmah je postao toliko popularan da su mnogi komentarisali kako je nadmašila samu sebe.

Povezana vest:  Ovacije za “Paradu”

-Najbolje ćemo odati počast Elizabet Tejlor ako održimo postojanje brendova koje je kreirala i toliko volela – rekao je direktor partnerske kozmetičke kompanije, Elizabeth Arden, E. Skot Bitie. Dodao je i kako je Tejlorina kolekcija parfema među najuspešnijima u istoriji.

I pored svega, još uvek se ne zna šta će biti sa imovinom preminule glumice. Njena advokatica Barbara Berkovic nije davala nikakve komentare, baš kao ni publicistkinja Sali Morison.

Povezana vest:  Šarliz Teron postala mama!