eva_longoria

Eva Longorija objavila kuvar, planira još jedan

 

Glumica Eva Longorija, koja je nedavno objavila kuvar, priznala je da, za razliku od lika koji glumi u seriji „Očajne domaćice“, voli da kuva i pokušava da kuva svaki dan.

Longorija je nedavno objavila kuvar „Evina kuhinja: Kuvati sa ljubavlju za prijatelje i porodicu“ gde je skupila porodične recepte i jela koja ona kuva poput pileće tortilja supe, preneo je AP.

Povezana vest:  Sinoć su u Beogradu održane dve štrumpfastične premijere!

Glumica, koja u seriji glumi bivšu manekenku, je veliki kolekcionar kuvara i iako jasno je znala šta želi da stavi u svoj kuvar, kaže da se ponekad namučila.

-Ja kuvam instinktivno i ako hoću da stavim so, staviću je, a ako neću, neću je staviti. Zbog toga mi je bilo teško da kažem ljudima da stave pola šolje sira ukoliko ne žele – rekla je ona.

Povezana vest:  Ulaznice za 250 dinara 20. aprila u CineStar bioskopima za sve filmove!

Njen savet onima koji se ne snalaze u kuhinji – sve je stvar tajminga, naročito sa doručkom.

-Ljudi obično prvo spreme jaja, a ona bi trebalo da budu poslednja stvar koja se sprema jer se spremaju najbrže. Najpre spremite slaninu ili biskvite jer oni mogu da stoje – rekla je Longorija i dodala da joj je limun glavni začin. „Stavljam ga svuda.“

Povezana vest:  Revolucija u industriji zabave – Iervolino Entertainment se pridružuje Ilonu Masku u svemiru

Glumica, koja je podnela zahtev za razvod od Tonija Parkera, košarkaša San Antonia, rekla je i da bi volela da sastavi i drugu knjigu recepata pošto u prvu nisu ušla mnoga jela koja voli.