Tajni raskid Šarliz Teron i Stjuarta Tausenda

sarliz_steroneIako se smatralo da imaju jednu od najstabilnijih veza u Hollywoodu, čini se da su oskarovka Šarliz Teron (Charlize Theron) i glumac Stjuar Tausend (Stuart Townsend) završili svoju devetogodišnju romansu. 
Prijatelji tvrde da je Šarliz odlučila da prekine vezu podstaknuta božićnim putovanjem u Meksiko, gde je shvatila da među njima više nema hemije. 
-Postali smo kao brat i sestra – požalila se posle putovanja bliskoj prijateljici. 
Izvori bliski glumici također kažu da se Stjuart iselio iz njihovog zajedničkog doma na Hollywood Hillsu te da par trenutno preko advokata rešava podelu imovine, iako nikada nisu bili u braku.
U nedavnom intervjuu Tausend je jasno dao do znanja da na Šarliz gledao kao na suprugu. 
-Ja sam oženjen. Nisam se venčao u crkvi, ali smatram se oženjenim čovekom. Volimo se i želimo da provedemo život zajedno. Ne treba mi papir od države ili crkve kako bih to mislio – rekao je.
Dodao je da je svojoj dragoj kao znak ljubavi i predanosti poklonio stari viktorijanski prsten koji nikad ne skida. Ali na prošlonedeljnoj humanitarnoj akciji za Haiti Šarliz se pojavila bez prstena, a na pitanja novinara o raskidu veze odbrusila je da je to ludost. 

Povezana vest:  Robert Patinson nije zadovoljan seksi scenama u 'Praskozorju'