Džesika Bil: Nikada više na Kilimandžaro

jessica_bielAmerička glumica Džesika Bil (Jessica Biel) izjavila je da joj je jedno penjanje na Kilimandžaro dovoljno za ceo život. 
-Nikada više to neću ponoviti – izjavila je ona za emisiju Access Hollywood, na svečanosti uoči premijere njenog filma „Valentine’s Day“. 
-Sedeću u podnožju sa kapuccinom, umotana u toplo ćebe – dodala je.
Džesika Bil je, međutim, ocenila da je njen nedavni alpinistički poduhvat čiji je cilj bio da pošalje poruku o tome koliko je Africi potrebna voda za piće, bio vredan truda. 
-Bilo je neverovatno – rekla je i dodala – Bio je ogroman izazov za mene. Bila je to verovatno jedna od najtežih stvari koje sam uradila. Ponekad sam se osećala loše. Visinska bolest je veoma neugodna. Čovek jednostavno ne može da rasuđuje pravilno – objasnila je glumica. 
Iako ne namerava da ponovo planinari, ona preporučuje izlete. 
-Pešačiti sedam sati dnevno, spavati u šatoru i biti u prirodi, iskustvo je koje bi svako trebalo da doživi – smatra Džesika Bil. 
Film „Valentine’s Day“ u kojem igraju i Džulija Roberts (Julia), Džejmi Foks (Jamie Foxx), Tejlor Lotner (Taylor Lautner) i Dženifer Garner (Jennifer) u severnoameričke bioskope stiže 12. februara. 

Povezana vest:  "Oskar" za najgori film poslednjem nastavku "Sumraka"