Marija-Karan--premiere-OBRED

Marija Karan u Tajnim slučajevima

 

Beogradska glumica Marija Karan igra u prvoj epizodi akcione serije „Tajni slučajevi“ (Cover Affairs), koju će na leto prikazati američka kablovska televizija Ju-es-ej netvork (USA Network). Karanova je danas saopštila da, u epizodi kojom počinje druga sezona serije, ima glavnu gostujuću ulogu uspešne profesionalne teniserke Nađe (Nadia), koja igrom slučaja biva umešana u slučaj pod istragom Federalnog istražnog biroa (FBI).

Povezana vest:  Novi “Pobesneli Max” biće prvi deo trilogije

-Nadam se da će se ‘Tajni slučajevi’ uskoro naći i u programskoj šemi neke od televizijskih stanica u Srbiji, pošto je u pitanju veoma zanimljiva i neobična serija – kaže Karanova.

Serija „Tajni slučajevi“ sa Piterom Galagerom (Peter Gallagher) I Pajper (Piper) Perabo u glavnim ulogama počela je da se prikazuje u SAD prošlog jula, a u toku je snimanje druge sezone.

Povezana vest:  HBO EUROPE DOKUMENTARAC „TOTO I NJEGOVE SESTRE" U FINALNOJ SELEKCIJI EVROPSKIH FILMSKIH NAGRADA (EFA) ZA NAJBOLJI DOKUMENTARNI FILM

Karanova je poslednjih godina u inostranstvu igrala u britanskoj drami „Taksista“ i seriji „Ambulanta“ (Casualty), zatim manje uloge u televizijskom filmu „Dark Relic“ i akcionom „Oružju“ (Weapon) sa Žan Klod Van Damom (Jean Claude Van Damme), i ove godine u hororu „Obredu“ (The Rite) sa Entoni Hopkinsom (Anthony).