josh_hartnett

Džoš Harnet bio nespreman za slavu

Glumac Džoš Hartnet (Josh Hartnett) izjavio je da u mladosti nije bio spreman za slavu i da se zato svesno povukao iz Holivuda, preneo je sajt Didžital spaj.

Glumac, čiji je film „Zaglavljen između stanica“ (Stuck Between Stations) bio premijerno prikazan ovog vikenda na Trajbeka festivalu, priznao je da je svesno „koraknuo unazad“ kako bi se zaštitio posle sticanja slave u blokbasterima „Perl Harbur“ i „Pad crnog jastreba“ iz 2001. godine.

Povezana vest:  Film o komičaru Ričardu Prajoru

-Mislim da sam se malo udaljio od Holivuda, jer nisam bio spreman za svu tu pažnju. Nisam želeo da pazim na svaku reč i želeo sam prirodno da rastem, tako da sam odlučio da u tom trenutku biti filmska zvezda nije za mene – rekao je 32-godišnji glumac.

-Sada sam komotniji i ne bojim se šta ljudi misle o meni, što je jedan od glavnih problema u ovoj industriji kada si mlad. Video sam mnoge kako propadaju i nisam bio spreman da se to i meni desi, pa sam se udaljio od svega – dodao je on.

Povezana vest:  "Beldoks 2010" od 13. do 20. aprila

Hartnet je do prošle sedmice bio glavni kandidat za ulogu u filmu „Bornovo zaveštanje“ (The Bourne Legacy), ali je ta uloga na kraju otišla zvezdi filma „Katanac za bol“ Džeremiju Reneru.