30.000ti posetilac

Film „Beli lavovi“ do sada videlo 30.000 gledalaca

Film „Beli lavovi“, Lazara Ristovskog do sada je u domaćim bioskopima videlo 30.000 gledalaca. Hotel Aquastar Danube (Kladovo) je tim povodom 30.000-tom gledaocu dodelio nagradu, romantičan vikend za dvoje. Od premijere, 27. aprila, “Beli lavovi” drže mesto u samom vrhu na top listi gledanosti u bioskopima.

Povezana vest:  Beogradskog pobednika ove godine dobijaju Velimir Bata Živojinović, Džon Mektirnan i Viktorija Abril

“Beli lavovi” su priča koja govori o ljudima koji se teško snalaze u ovim teškim vremenima, pa su prinuđeni da rade poslove koje inače ne bi. Operska pevačica Bela peva operske arije po kućama. Filmski reditelj Gruja, umesto igranih filmova, snima svadbe i sahrane. Glavni junak Dile želi da promeni nešto. Pritisnut snovima o boljem i pravednijem životu, izazvan pričama o radnicima, seljacima i poštenoj inteligenciji koje nema ko da povede u neki bolji život, Dile je odlučio da uzme stvar u svoje ruke.

Povezana vest:  Andželina Džoli zainteresovana za Salt 2

Interesovanju za „Bele lavove“ doprinela je i pesma „Radnički rep“ koju izvodi Lazar Ristovski, a koja je u rekordnom roku postala hit na Jutjubu. Među ljubiteljima ove pesme, posebno se izdvaja hip-hop ekspert Chuck D, član poznatog američkog sastava Public Enemy, koji je Ristovskom čestitao na reperskom umeću.

Pored Lazara Ristovskog, u filmu igraju Gordan Kičić, Hristina Popović, Vuk Kostić, Mira Banjac, Nikola Simić i drugi.

Povezana vest:  Predstavljeni knjiga i film iz "Sumrak sage"