KUNG_FU_PANDA

Premijera „Kung fu pande 2“ 29. maja u Dvorani Doma Sindikata

Premijera sinhronizovanog animiranog filma „KUNG FU PANDA 2“ biti održana u nedelju, 29. maja u Dvorani Doma Sindikata.

Za ljubitelje 3D tehnike, film će premijerno biti prikazan u sali 2 u 15.45h, dok će u sali 1 moći da se pogleda i u 2D formatu, sa početkom od 16h.

Na kraju obe projekcije publiku će pozdraviti glumci koji su pozajmili glasove likovima iz filma.

Povezana vest:  Rob Maršal režira film The Thin Man

Iz Drimvorksovog studija za animaciju, koji nam je doneo hitove „Kako da dresirate svog zmaja“, „Šreka“ i nominovanog za Oskara i Zlatni globus „Kung fu pandu“, stiže najnovija avantura jednog od najneobičnijih junaka koji je od zaposlenog u prodavnici nudli postao majstor kung fua.

U „Kung fu pandi 2“, Poovi (MILOŠ SAMOLOV) snovi su se ostvarili, sada je Zmajski ratnik koji štiti dolinu Mira uz svoje drugare, majstore kung fua, Furioznu petorku: Tigricu (KATARINA ŽUTIĆ), Majmuna (MILAN ANTONIĆ), Bogomoljku (MILAN TUBIĆ), Zmiju (JELENA PETROVIĆ) i Ždrala (MARKO MARKOVIĆ). Ekipi se pridružuje VOJA BRAJOVIĆ kao kung fu guru i Poov mentor, Šifu , i ZIJAH SOKOLOVIĆ, kao Poov otac i vlasnik najpopularnije prodavnice nudli u selu, g. Ping.

Povezana vest:  Danijel Redklif: Sramota me da gledam Harryja Pottera

Ali Poov fantastični život je ugrožen pojavom strašnog zlikovca, gospodara Šena (MLAĐA ANDREJEVIĆ) koji planira da upotrebi tajno, nezaustavljivo oružje da bi pokorio Kinu i uništio kung fu. Po će morati da se okrene svojoj prošlosti i da otkrije tajne svog misterioznog porekla i samo tada će uspeti da oslobodi snagu koja mu je potrebna za uspeh.

Povezana vest:  Džastin Timberlejk i Džesika Bil pripremaju venčanje uz zalazak sunca

Film „KUNG FU PANDA 2“ stiže na redovne repertoare odabranih bioskopa od četvrtka, 2. juna.