super_8

„Super 8“ od sutra u bioskopima

 

Naučno-fantastična avantura reditelja Džej Džej Abramsa i producenta Stivena Spilberga „Super 8“, od sutra će biti na redovnom repertoaru domaćih bioskopa, najavio je distributer „Taramaunt“.

Ovaj svojevrsni omaž filmskim klasicima poput „E.T.“-ja i „Indijane Džouns“, dobro uklopljenog sa neverovatnim specijalnim efektima i odličnom pričom, publika će moći da pogleda u bioskopima „Kolosej“, „Ster sinems“, „Roda“ i „Arena“ (Novi Sad).

Povezana vest:  Prvi porodični vikend u godini 08. i 09. januara u Kombank dvorani

Leta 1979. godine, grupa prijatelja u gradiću u Ohaju odlučila je da snimi film o zombijima.

Dok su snimali svoj „super 8“ film, prisustvovali su katastrofalnoj železničkoj nesreći iz koje su se i sami jedva izvukli, ali uskoro će otkriti da nije bio u pitanju nesrećan slučaj.

Neobična nestajanja i neobjašnjivi događaji počeće da se dešavaju, a lokalni šerif, Džek Lemb (Kajl Čendler) pokušaće da otkrije istinu, mnogo strašniju nego što su mogli i da zamisle.

Povezana vest:  Šon Koneri najomiljeniji britanski glumac u SAD

Abrams, poznat po filmovima „Nemoguća misija 3“ i „Zvezdane staze“, želeo je da snimi „Super 8“ po ugledu na filmove koje je voleo kao mali, u kojima se radnja dešava u zajednici, gde svakodnevna borba za posao, ljubav i porodicu možda izgleda obično, ali samo do trenutka dok ne bude naglo prekinuta neverovatnim, zastrašujućim i fantastičnim događajima.

Povezana vest:  "PEDESET NIJANSI - OSLOBOĐENI" OBARA SVE REKORDE

U filmu igraju Eli Fening, Džoel Kortni, Gabriel Baso, Noa Emerik i drugi.