DEVERUSE

Nasmejte se do suza uz „Deveruše“

Najnovija komedija producenta Džuda Apatova „DEVERUŠE” (BRIDESMAIDS) u naše bioskope stiže u četvrtak, 23. juna.

Film će se prikazivati u bioskopima Kolosej, Ster i Arena (Novi Sad).

Kristen Vig predvodi ekipu u ulozi Eni, kume čiji će se život razmrsiti dok bude vodila svoju najbolju prijateljicu Lilijen (Maja Rudolf) i šarenoliku grupu deveruša (Rouz Burn, Melisa Mekarti, Vendi Meklendon-Kavi i Eli Kemper) na urnebesnu vožnju do venčanja.

Enin život je u haosu. Ali kad otkrije da je njena najbolja drugarica verena, jednostavno će morati da se prihvati uloge Lilijenine kume. Iako pati zbog ljubavi i nema ni prebijenog dinara, Eni će se svesrdno upustiti u sve potrebne rituale dok će upoznavati ostale deveruše, uključujući i glavnu rivalku (Helen) koja je savršeno spremna da ispuni sve dužnosti s kojima se Eni bori. Dok bude prolazila kroz niz katastrofa, Eni će shvatiti da je osoba koja je najbolje poznaje upoznala s četiri nepoznate devojke koje će joj zauvek promeniti život.

Povezana vest:  Avatar pretekao Svetog Georgija

Posle kratkog pojavljivanja u Apatovom filmu „Zaglavilo se“, popularna glumica iz američke emisije „Subotom uveče uživo“ pozvana je da se okuša i sa druge strane snimanja filmova. Apatovu se mnogo dopao njen komičarski stil i želeo je da vidi da li može da se okuša i sa pisanjem scenarija. Nakon što je zajedno sa dugogodišnjom saradnicom Eni napisala scenario, Apatova je zanimalo da li bi ona mogla da bude i glavna zvezda u sopstvenom filmu.

Povezana vest:  Obama priznao da je plakao dok je gledao film "Batler"

„Posle filma ’Zaglavilo se’ pomislio sam da je Kristen zaslužila da dobije glavnu ulogu u filmu. Pitao sam je da li ima neku ideju, a ona mi je predložila ideju o deverušama na kojoj je radila zajedno s prijateljicom Eni Mamolo,“ kaže Džud Apatov.

„Imala sam priču o tome kako sam bila deveruša nebrojeno mnogo puta i kako sam svaki put bila nezadovoljna zbog toga. Bila sam pravi delinkvent među deverušama, tako da smo počeli da pišemo o mojim avanturama s ovim različitim devojkama,“ kaže Mamolova.

Povezana vest:  Komičarke Tina Fej i Ejmi Peler domaćice Zlatnog globusa