Rio-1

Letnji GREB GREB bioskop na Adi Ciganliji

 

Ada Ciganlija podseća sve svoje posetioce da beg od vrućine mogu da potraže u letnjem GREB GREB bioskopu. Ovog vikenda na repertoaru GREB GREB letnjeg bioskopa u subotu 9. jula i nedelju 10. jula naći će se se filmovi „Voda za slonove“, „Tuđe slađe“, a za mlađe posetioce animirani film „Rio“.

Povezana vest:  Cineplexx bioskopi počinju sa radom od 1. septembra

Bioskop je podeljen u dve specijalno uređene zone, ukupnog kapaciteta 200 mesta. Prva zona namenjena je najmlađima, koji će moći da uživaju u filmovima sedeći u lejzibegovima, dok su u drugoj zoni obezbeđene udobne ležaljke zahvaljujući kojima će posetioci bioskopa na Adi imati savršen ugođaj. Za prijatno gledanje filmova pobrinuće se i “Autan” i “Raid” koji će filmofile štititi od komaraca.

Povezana vest:  Međunarodni festival sportskog filma na Zlatiboru

Projekcije se organizuju svakoga dana u terminima od 21 i 23 časova, dok je cena ulaznice 250 dinara. Bioskop je biti otvoren i tokom dana, kada postaje „zona zabave“, gde posetioci mogu da igraju stoni fudbal, „Sony Play Station 3“, koriste internet i uživaju u mnogobrojnim iznenađenjima koje su za njih pripremili JP „Ada Ciganlija“, Tuck i Državna lutrija Srbije. Tokom dva meseca koliko će raditi bioskop, publika će imati priliku da pogleda najbolja kinematografska ostvarenja u proteklom periodu, svih žanrova i za sve uzraste.

Povezana vest:  Film "Noć ajkula 3D" od 6. oktobra u bioskopima