matthew_mcconaughey_and_camila_alves

Metju Makonahi i Ris Viderspun u drami

 

Metju Makonahi i Ris Viderspun pregovaraju o ulogama u drami „Mud“ koju će režirati Džef Nikols, objavila je holivudska štampa. Film će biti priča o beguncu (Makonahi) koji se sprijateljuje sa 14-godišnjim dečakom i pokušava da se približi ženi koja je njegova srodna duša (Ris Viderspun). Nikols je napisao i scenario za film. Film će se snimati u nezavisnoj produkciji.

Povezana vest:  Novi film Vima Vendersa na Festivalu evropskog filma Palić

Metju Makonahi, koga publika gleda u filmu „The Lincoln Lawyer“, nedavno je dovršio snimanje filmova „Bernie“ i „Killer Joe“, a trenutno radi na trileru „The Paperboy“. Igrao je u filmovima „Vreme za ubistvo“, „Lovac na blago“, „Pobednički tim“, „Sve za lovu“, „Kako izgubiti dečka za 10 dana“, „Sahara“ i „Neplanirano venčanje“.

Ris Viderspun igra sa Robertom Patinsonom u filmu „Voda za slonove“, a njen naredni film je „This Means War“. Glumica je nedavno prihvatila i ulogu u Diznijevom filmu „Wish List“. Dobitnica Oskara za „Hod po ivici“ poznata je po ulogama u filmovima „Pravna plavuša“, „Plezentvil“, „Američki psiho“, „Kako da znaš“, „Alabama, slatki dome“ i „Okrutne namere“.

Povezana vest:  Animacija u filmu Zec Petar nikog neće ostaviti ravnodušnim!