MarionCotillardNineMarion Kotjar dobila preteće mejlove i video poruke

Jedna žena iz Njujorka uputila je preteće mejlove i video poruke poznatoj francuskoj glumici Marion Kotjar, putem njenog internet sajta, saopštio je danas tužilac.

Agenti FBI su na saslušanju potvrdili da je Tereza Juan (Yuan) iz Njujorka poslala niz zastrašujućih poruka oskarovki, između ostalog kako želi da igra „ruski rulet“ sa slavnom glumicom, preneo je AP.

Povezana vest:  Čak Noris počasni Teksaški rendžer

U FBI su rekli da su u aprilu primili žalbe od administratora fan sajta glumice, u kojima im je ukazao na preteće mejlove i snimke, te se porodica zabrinula za njenu bezbednost.

Juan je ponekad na sajt postavljala dnevno više od 100 mejlova i video poruka. U jednom snimku je čak rekla da „neće žaliti nakon što se to desi, jer očigledno da tako izgleda biti ubica“.

Povezana vest:  Dodeljene nagrade Goja

U drugom video zapisu, prema sudskim dokazima, Juan je rekla – „Umem da budem veoma smirena, ljubazna, puna poštovanja, ali kada me gurnete suviše ili me saterate u ćošak, evo kako se osećam“, a rečenicu je završila sa zastrašujućim zvucima rike i šištanja.

Juan se tereti za međudržavno uhođenje, a njen advokat nije želeo da daje izjave.

Povezana vest:  Miris kiše na Balkanu na Sofestu

Kotjar je 2008. godine osvojila nagradu Američke filmske akademije – Oskar za ulogu Edit Pjaf u filmu „Život u ružičastom“ (La Vie en Rose).

Slavna francuska glumica igra u novom filmu Vudija Alena „Ponoć u Parizu“ (Midnight in Paris) i u predstojećem završetku trilogije o Betmenu Kristofera Nolana – „Uspon mračnog viteza“ (The Dark Knight Rises).