Zoe Saldana

Zoe Saldana: Imala sam nervni slom nakon „Avatara“

Glumica Zoe Saldana, koju pamtimo iz 3D ostvarenja „Avatar“, priznala je da je imala nervni slom nakon što je film postao veliki svetski hit.

Uprkos tome što ju je taj film lansirao u sam glumački vrh, Zoe je otkrila da joj je doneo i jako puno stresa u životu. Sam rad filmu je bio stresan, a promocija joj je oduzela toliko energije da je jednom prilikom u hotelskoj sobi izgubila kontrolu.

Povezana vest:  Uhapšen Nikolas Kejdž

-Godina nakon ‘Avatara’ je bila emocionalna iscrpljujuća. Putovala sam širom sveta, budila se u drugim vremenskim zonama. Telo mi se iscrpilo i krajem godine sam pukla – rekla je 33-godišnja glumica.

Nije mogla prestati da plače, a spavala je čitav mesec.

Ali, priznaje da nije mogla da priušti pauzu i tako protraći godine napornog rada kako bi dostigla glumački vrh.

Povezana vest:  RTS i FAF predstavljaju festivalski ciklus filmova

-Želela sam da mi najbolji filmaši kažu ‘Dobra si’! Takvo priznanje nikada ne zastareva i ja se nikada na njega neću navići. Uostalom, to ni ne želim jer bi značilo da svoj uspeh uzimam zdravo za gotovo – pojašnjava Saldana.

Otkrila je, kaže, jedinstven način da se suoči sa zahtevima glumačkog posla.

Povezana vest:  Krivična prijava protiv producenata Ratova zvezda zbog povrede Harisona Forda

-Jednostavno ostajem u kući i ne radim ništa. Dok sam bila mlađa, zbog toga sam se osećala kao gubitnik, a sada znam da je to način da se isključim. Ne tuširam se ako ne želim, ne odgovaram na e-mailove – kaže Zoe, te dodaje da se oseća bolje otkada je postala malo sebičnija.