daniel_craig_Cowboys and Aliens

Film „Kauboji i vanzemaljci“ od sutra u bioskopima

Novo ostvarenje producenta Stivena Spilberga „Kauboji i vanzemaljci“, u režiji Džona Favra, biće od sutra na repertoaru beogradskih bioskopa „Kolosej“, „Ster“ i „Roda“ i „Arena“ u Novom Sadu, najavio je distributer „Taramaunt“.

„Kauboji i vanzemaljci“ je mešavina klasičnog vesterna i naučno-fantastičnog filma o invaziji vanzemaljaca.

Vrhunska filmska autorska ekipa – Spilberg, Ron Hauard, Brajan Grejzer, Aleks Kurcman i Robert Orci stvorila je novi žanr akcionog trilera koji će publiku odvesti na Divlji zapad, gde će usamljeni kauboj povesti bunu protiv terora koji stiže izvan planete.

Povezana vest:  Ubica demona: Hašira obuka stiže u bioskope

Prema sinopsisu, godina je 1873, teritorija Arizone, a Danijel Krejg igra stranca, koji se ne seća svoje prošlosti i nabasava na nesrećni pustinjski grad Absolušon. Jedini trag o prošlosti je misteriozni okov na njegovoj ruci.

On će otkriti da ljudi u Absolušonu ne dočekuju strance baš srdačno, a niko ne sme ni korak da napravi na ulici bez dozvole pukovnika čelične ruke, Dolarajda, koga tumači Harison Ford.

Povezana vest:  Tačan i topao biografski film o Radivoju Koraću

Absolušonom će zavladati još veći strah kada opustošseni grad napadnu „nebeski pljačkaši“, koji će otimati bespomoćne ljude. Stranac postaje njihova jedina nada za spas.