sex_and_the_city_movieSara Džesika Parker: Snimaće se treći nastavak filma „Seks i grad“

Zvezda kultne serije „Seks i grad“ Sara Džesika Parker povtrdila je u intervjuu za magazin „Parade“ da će se snimiti i treći nastavak filma o četiri prijateljice u Njujorku.

Na pitanje da li postoji šansa za još jedan nastavak ove vrlo unosne franšize, Džesika Parker je odgovorila da priča već postoji.

Povezana vest:  Kako Tarantino koristi hranu u svojim filmovima?

-Znam kakva će biti priča. To je mala priča, ali mislim da mora biti ispričana. Pitanje je jedino, kada je pravo vreme da je ispričamo – izjavila je Sara.

Nagađalo se da bi treći nastavak, ukoliko ga bude, prikazivao četiri glavne protagonistice u mlađim danima. U tom slučaju scenarista, producent i reditelj Majkl Patrik King neće biti uključen u projekat.

Povezana vest:  Majkl Frenč snima najskuplji kineski film u istoriji

Ranije ovog meseca izjavio je da je „njegova“ Carrie Bradshaw počela u 33., a završila u 43.

-Nisam ni želeo znati ko su bili roditelji Carrie Bradshaw jer je za mene ona postojala samo na Menhetnu. Ideja da se vratimo u prošlost za mene je nezamisliva – kazao je King.

Sličnog mišljenja je i glumica Kristin Dejvis, popularna Charlotte. Smatra da bi vraćanje unazad bilo čudno. Ali, i Dejvis se sviđa ideja o trećem nastavku filma.

Povezana vest:  Prve fotografije iz trilera "Trance" oskarovca Denija Bojla (FOTO)

-Verujem da uvek postoji još jedna priča za ispričati. Ali ne znam da li će se to dogoditi – kazala je Davis.

Prvi deo „Seksa i grada“ zaradio je 152 miliona dolara u Americi, a 262 miliona u ostatku sveta, dok je drugi ukupno inkasirao 288 miliona dolara.