Zookeeper

Premijera filma „Čuvar zoološkog vrta“ sutra na Adi

 

Film „Čuvar zoološkog vrta“ (Zookeeper) Frenka Koračija biće sutra premijerno prikazan u „GrebGreb“ bioskopu na Adi, a od 25. avgusta bića na redovnom bisokopskom repertoaru, najavio je distributer „Tak“.

U ovoj komediji Kevin Džejms igra čuvara u zoološkom vrtu Frenklin, Grifina, koga životinje obožavaju, a on se inače mnogo prijatnije oseća u društvu lavova nego devojaka.  Kada Grifin shvati da mora da napusti zoološki vrt i nađe bolji posao, kako bi bio u stanju da osvoji devojku, životinje u panici odlučuju da otkriju najveću tajnu – da umeju da govore i nauče ga trikovima udvaranja, ali u životinjskom stilu.

Povezana vest:  Anđelina Žoli: Majčinstvo me jako iscrpljuje, ali zahvalna sam što imam Breda

Životinje, koje su korišćene u filmu, dresirane su od malena i već su učestvovale u sličnim projektima, a snimanje su pratile organizacije za zaštitu životinja.

-Bilo nam je veoma važno da snimimo prave životinje. Imali smo mnogo spontanih, nepredvidivih situacija do kojih ne bi došlo da smo ih kompjuterski animirali. Scenaristi su menjali priču u hodu, što je u velikoj meri upotpunilo film – objasnili su članovi ekipe.

Povezana vest:  Holivud, prijatelji šokirani smrću Robina Vilijamsa

Glasove životinjama pozajmili su Adam Sendler, Šer, Silvester Stalone, Nik Nolti.