Ketlin Tarner ponovo na Brodveju 

Kathleen_TurnerAmerička glumica Ketlin Tarner (Kathleen Turner) vratiće se na Brovej kao časna sestra i bivša alkoholičarka u komadu „High“ Metjua Lombarda (Matthew), objavio je list Varajeti (Variety). 
Njen agent potvrdio je da glumica pregovara o ulozi u komadu koji će premijerno biti izveden u junu, a pozorište u kojem će se to desiti biće naknadno odabrano. 
Komad će režirati Rob Ruđero (Ruggiero), koji je reditelj Lombardove predstave „Looped“, koja će se od petka izvoditi na Brodveju. 
„High“ je priča o časnoj sestri i 19-godišnjem narkomanu kojem ona pokušava da pomogne. Treći lik u komadu je sveštenik koji rukovodi centrom za lečenje zavisnosti. 
Ketlin Tarner u pozorištu je poslednji put igrala Martu (Martha) u komadu „Ko se boji Virdžinije Vulf?“ 2005, a pre toga u predstavama „Mačka na usijanom limenom krovu“ i „Diplomac“. 
Poznata je po filmskim ulogama u hitovima „Lov na zeleni dijamant“, „Rat Rouzovih“, „Čast Pricijevih“ i „Marli i ja“. Na televiziji se pojavljivala u serijama „Prijatelji“ i „Kalifornikacija“. 

Povezana vest:  Kanski festival ove godine nudi filmove Almodorava, Malika