James_D_Arcy_Madonna_ Oscar_Isaac_venecija_2011Madona zahvalila bivšim muževima na podršci

Kraljica popa Madona zahvalila se svojim bivšim muževima, glumcu Šonu Penu i reditelju Gaju Ritčiju, zato što su je ohrabrivali da se bavi rediteljskim poslom.

Madona je trenutno na Venezia Film Festivalu gde predstavlja svoj drugi rediteljski rad, film „W.E.“, koji je na najstarijem filmskom festivalu na svetu imao svoju svetsku premijeru van glavne konkurencije.

Povezana vest:  Gvinet Paltrou otkriva čime leči mamurluk

Slavna pevačica je na konferenciji za novinare pohvalila svoje bivše muževe kao veoma talentovane.

-Obojica su me ohrabrivali, i kao rediteljku i kao kreativca. Bili su mi velika podrška – rekla je Madona.

„W.E.“ je Madonin drugi pokušaj da se afirmiše kao rediteljka. Film priča o američkoj, dva puta razvedenoj dami Valis Simpson, čija je veza s britanskim kraljem Edvardom VIII dovela do njegove abdikacije.

Povezana vest:  Film 32. decembar na FEST-u

Madona je na konferenciji za novinare priznala da podsvesno osjća privlačnost prema Simpsonovoj, koja je bila jedna od najnepopularnijih i najkrtitikovanijih žena koje su ikada živele u Engleskoj.

-Identifikovala sam se s njom jer je čest slučaj da javne osobe ili ikone budu reducirane na tonske televizijske isečke i nekoliko atributa koje su im dali mediji, te im tako nije dopušteno da budu išta više od toga – rekla je Madona.

Povezana vest:  Glumci En Hatevej i Denzel Vašington domaćini koncerta

Madonnin rediteljski prvenac kritika je dočekala „na nož“, a ako je suditi prema prvim komentarima nakon prikazivanja, „W.E“ će doživeti sličnu sudbinu.