I_Dont_Know_How_She_Does_It_3

„Ne znam kako joj polazi za rukom“ od 16. septembra u SAD

Komedija „Ne znam kako joj polazi za rukom“ (I Don’t Know How She Does It) sa Sarom Džesikom Parker u glavnoj ulozi od 16. septembra počinje da se prikazuje u američkim bioskopima.

Film je baziran na istoimenom romanu Alison Pirson (izdavač Laguna) i prati život Kejt Redi koja tokom dana radi u uspešnoj bostonskoj firmi kao finansijski menadžer, a uveče postaje posvećena majka i srećno udata žena za arhitektu Ričarda koji je ostao bez posla. Balans između poslovnog i privatnog sveta i izazova koji oni nose, Kejt će nekako uspeti da održi uz veliku podrsku najbolje prijateljice Alison koja ima dosta iskustva u održavanju ravnoteže između porodice i karijere. Dok juri sa jednog na drugi sastanak kroz glavu joj prolazi beskrajna lista haotičnog života zaposlene majke i žene na kojoj stoji: napiši izveštaj, obavi prekookeanski razgovor, seti se božićne predstave, proveri berzanski izveštaj, otkaži pregled, pokupi stvari sa hemijskog čišćenja, plati račune, ispravi opuštenu karlicu, nađi vremena za seks. U momentu kada dobija novi posao koji će od nje zahtevati više putovanja i odsustva od kuće, novi poslovni partner Džek otvoreno počne da pokazuje simpatiju, a suprug Ričard dobije poslovnu ponudu koja se ne odbija, Kejt će se učiniti da je potpuno nemoguće podneti nove izazove i odgovornosti…

Povezana vest:  MARSOVAC PREMIJERNO U BIOSKOPU CINEPLEXX UŠĆE SHOPPING CENTER

Pored Sare Džesike Parker u filmu igraju Pirs Brosnan, Greg Kiner, Kristina Hendriks i Olivia Man. Reditelj filma je Daglas Mekgrat (Infamous, Emma).

“Ne znam kako joj polazi za rukom” u naše bioskope stiže 20. oktobra.