tom_sizemore

Tom Sejzmor nekoliko sati bio u zatvoru

 

Holivudski glumac Tom Sejzmor proveo je juče nekoliko sati iza rešetaka zato što se nije pojavio na ročistu, prenele su agencije pozivajući se na policiju i sudske zvaničnike. Glumac, koji se godinama bori protiv zavisnosti i koji pokušava da se vrati glumi ulogom u TV seriji „Havaji 5-0“, uhapšen je tokom policijske istrage vezane za drogu.

Povezana vest:  Počeo 60. Kratki metar

Iako kod njega nisu pronađeni narkotici, policija je utvrdila da je za njim raspisana poternica zbog toga što se nije pojavio na ročistu u avgustu na suđenju zbog tuče. Sajzmor, 49, godinama se „vukao“ po sudovima zbog optužbi vezanih za posedovanje i korišćenje droge, a 2010. godine pojavio se u rijaliti šou „Rehabilitacija slavnih“ kako bi pred TV kamerama pokušao da se izbori sa zavisnošću.

Povezana vest:  Borba sa rakom ostavila trag na licu Majkla Daglasa

Sejzmor, poznat po ulogama u filmovima „Spasavanje redova Rajana“ i „Čudni dani“, pojaviće se u novoj sezoni krimi serije „“Havaji 5-0“ gde će glumiti šefa unutrašnjih poslova policije Havaja. Sajzmor je pušten uz kauciju od 26.000 dolara. Glumac je lokalnim medijima rekao da je nalog za njegovo hapšenje birokratska greška.