olivia-wilde

Olivija Vajld u filmu o Formuli 1

 

Junakinja serije „Doktor Haus“ Olivija Vajld (Olivia Wilde) igraće u filmu o Formuli 1 „Rush“ koji će režirati Ron Hauard (Howard), objavljeno je na filmskom sajtu Dedlajn (Deadline). Glumica će igrati supermodela Suzi Miler (Suzy Miller) u filmu o suparništvu između vozača Formule 1 iz 1970-ih godina Nikija Laude (Danijel Brul) (Bruhl) i Džejmsa Hanta (James Hunt) (Kris Hemsvort) (Ćris Hemsvorth).

Povezana vest:  Travolta prima nagradu u Indiji

Suzi Miler bila je udata za Hanta 1974, ali je podnela zahtev za razvod kada se zaljubila u bivšeg muža Elizabete Tejlor (Elizabeth Taylor) Ričarda Bartona (Rićard Burton). Hant je pozvao Bartona da mu da milion dolara u okviru sporazumnog razvoda kako bi mogao da se oženi Suzi Miler.

Hauard trenutno traga za nekim od poznatih holivudskih glumaca za ulogu Bartona u filmu. Olivija Vajld je u avgustu zamenila trudnu Dženifer Garner (Jennifer) u crnoj komediji „Better Living Through Chemistry“. Glumica će u tom filmu igrati domaćicu koja u saradnji sa apotekarom (Sem Rokvel) (Sam Rockwell) odlučuje da ubije muža.

Povezana vest:  Počelo snimanje filma Nebo iznad nas, utisci glumaca i reditelja