dkf_2011

KIDS FEST vikend u bioskopima „Kolosej“, „Ster Cinemas“ i „Roda Cineplex“

Filmovi sa sedmog Dečijeg filmskog festivala tokom predstojećeg vikenda biće na repertoaru multipleksa „Ster Cinemas“ i „Kolosej“. Ovi filmovi mogu se za vikend videti i u bioskopu „Roda Cineplex“, gde je KIDS FEST počeo u ponedeljak 17. oktobra.

Cene bioskopskih ulaznica tokom KIDS FESTA su znatno snižene. Ulaznice se kupuju na blagajnama za 200 dinara za 2D projekcije i 300 dinara za 3D projekcije u „Steru“, a u „Koloseju“ za 2D projekcije treba izdvojiti 230 dinara, odnosno 330 za 3D filmove. Sve informacije možete potražiti na sajtovima www.stersrbija.com, www.kolosej.rs i www.rodacineplex.com.

Povezana vest:  6. KIDS FEST - Magično putovanje u svet filma! od 18 – 24. oktobar, Beograd

Na ovogodišnjem Dečijem filmskom festivalu gledaoci i gledateljke mogu pogledati  12 filmskih premijera iz raznih zemalja, među kojima su igrani, animirani, dokumentarni, 2D i 3D filmovi. Najveći broj ostvarenja iz programa je sinhronizovan na srpski jezik. Ambasadorka KIDS FESTA je glumica Vanja Milačić.

KIDS FEST je od ponedeljka 17. oktobra do petka 21. oktobra trajao u Domu sindikata, gde su osim filmskog programa održani mnogobrojni prateći edukativni i zabavni programi u holu. Fond B92 i Save the Children Norway organizovali su radionicu bezbednog korišćenja Interneta, a u radionicama i igraonicama ove godine učestvovali su i Agencija za bezbednost saobraćaja, Francuski kulturni centar, Crveni krst Beograda, Beogradski ekološki centar, „Pero Art Centar“, „Politika“ i „Politika za decu“, kao i brojne škole plesa, sporta, glume i kreativnosti.

Povezana vest:  Cinema City predstavlja dvanaest sjajnih ostvarenja u selekciji Press Exit Point

Generalni sponzor 7. Dečijeg filmskog festivala KIDS FESTA je kompanija „Kraš“ sa novom čokoladom Čoksa.