matt_damon_green_zoneMet Dejmon će režirati svoj prvi film

Met Dejmon je već u nekoliko navrata pominjao kako bi želeo da režira film. Imajući u vidu da je radio sa najboljim režiserima koji trenutno snimaju, uključujući Stivena Spielberga, Stivena Soderberga i Klinta Istvuwda, lako je razumeti zašto je dobio tu želju, prenosi CNN.

Nedostaje samo njegova potvrda da bi bilo zvanično da je rešio da se upusti u režirserske vode zajedno sa kolegom Džonom Krasinskim, navodi Hollywood Reporter. On je radio sa mnogim velikanima Hollywooda i ne iznenađuje njegova želja, a ni u njegovo znanje se ne sumnja.

Povezana vest:  Tilva Roš tokom aprila u SAD, Argentini, Holandiji i Austriji

Krasinski je razvio ideju „A Heartbreaking Work of Staggering Genius“ i proširio je sa Dejvom Egersom, a kada su pomenuli ideju Dejmonu, ovaj je to oberučke prihvatio i rešio da režira svoj prvenac. Producenti na filmu, pored Dejmona, biće i Kris Mur i Krasinski.

Dejmon je također želio režirati „Father Daughter Time: A Tale of Armed Robbery and Eskimo Kisses“, zajedno sa svojom kćerkom, ali iz izvora bliskih glumcu navodi se da će projekt sa Krasinskim biti njegov režiserski početak.

Povezana vest:  Leonardo Di Kaprio ponavljao poljubac 27 puta