emma_watson_2011

Ljubavni jadi muče Emu Votson
 
Ema Voton, koju znamo kao sveznalicu Hermione iz ‘Harryja Pottera’, navodno je jako zabrinuta za budućnost svoje veze s mladim glumcem Džonijem Simonsom.
-Ema svima u poslednje vreme govori kako se njena veza zakomplikovala. Žalila se da oseća da se Johnny u poslednje vreme dosta udaljio i boji se da je razlog to što ih mediji u stopu prate zbog njene popularnosti. Sve se manje viđaju. Ema ga je pozvala u Oxford, ali on to nije oduševljeno prihvatio. Njeni prijatelji su također uvereni da je jasno da ljubav Eme i Džonnija umire – rekao je jedan dobro upućen izvor.
Ema (21) je Džonija Simonsa upoznala na setu snimanja “The Perks of Being A Wallflower”, pa se sada brine neće li zahlađenje njihovih odnosa uticati na promotivne aktivnosti oko filma.
Inače, Ema nije nimalo oduševljena holivudskim kanonima lepote te pritiskom na mlade glumce da se podvrgavaju plastičnim operacijama.
-Nemam savršene zube niti sam mršava kao grančica. Pre svega želim biti normalna osoba koja se dobro oseća u svome telu. Ne želim ništa menjati na sebi. U Holivuodu svi izgledaju isto. To mi se nimalo ne sviđa – rekla je Votson.
Povezana vest:  Barbara Volters se oprašta od izvestavanja sa dodele Oskara