demi_moore_ashton_kutcher 

Demi Mur i Ešton Kučer „teški“ oko 290 miliona dolara
 
Prema procenama časopisa Forbs, zajednička imovina Demi Mur i Eštona Kučera, koji su najavili da se razvode, iznosi oko 290 miliona dolara.
Zahvaljujući ulozi u hit seriji „Dva i po muškarca“, Kučer danas lako puni svoj račun u banci, dok su dani slave njegove, uskoro bivše supruge uglavnom iza nje.
-Ma koliko to bilo bolno reći, Ešton ima veliki potencijal za zaradu, dok ga Demi više nema –  kaže Doroti Pomeranc iz Forbsa, ističući da bi glumac lako mogao da se iduće godine nađe na Forbsovoj listi 100 najbogatijih poznatih ličnosti.
-Uz seriju “Dva i po muškarca“, Ešton zarađuje blizu 700.000 dolara po epizodi, a uskoro bi mogao da dobije i veći honorar – dodala je ona.
U Forbsu procenjuju da je Kučer dosad zaradio sedam miliona dolara samo od ove serije, plus dva miliona dolara od filmova, milion dolara od svojih restorana kao i dodatni milion od reprize serije „Vesele sedamdesete“ s kojom se proslavio.
Njegova ulaganja u tehnološke kompanije mu se zasad nisu isplatila, ali će se to svakako desiti u skoroj budućnosti, navela je Pomeranc.
Demi, s druge strane, sve manje i manje snima, te sve manje i manje zarađuje, mada se teško može reći da je siromašna.
Od tantijema za svoje filmove i od sponzorskih ugovora godišnje ubira oko pet miliona dolara, a nakon razvoda od Brusa Vilisa dobila je 90 miliona dolara, te je još uvek bogatija od svog mlađanog supruga za oko deset miliona dolara.
-Možda će uspeti da ponovo pokrene svoju glumačku karijeru, ali je teško ženama u tim godina (Demi je pre nedelju dana napunila 49 godina) u tom poslu –  komentarisala je Pomeranc.
Podela imovine zavisiće od toga da li su Ešton i Demi potpisali predbračni ugovor. Ukoliko to nisu učinili, a brakorazvodna parnica se bude vodila u Kaliforniji, moraće da imovinu podele na ravne časti.
Povezana vest:  Londonska premijera „Avatara“