sylvester_stallone_1

Braća Kličko i Stalone zajedno rade na mjuziklu ‘Rocky’
 
Slavni holivudski glumac Silvester Stalone (65) udružio je snage sa popularnom ukrajinskom bokserskom braćom Kličko, Vitalijem (40) i Vladimirom (35), na projektu stvaranja mjuzikla po imenu ‘Rocky’…
Reč je o prvoj muzičkoj verziji legendarnog filma iz 1976. godine u kojem je Stalone utelovio siromašnog boksera iz Filadelfije Rokija Balbou koji je ostvario američki san i postao uspešan.
-Gledanje Silvestra Stalonea u Rockyju kada smo bili deca bio je pravi razlog zašto smo započeli da boksujemo. Vrlo smo uzbuđeni što možemo podupreti ovaj projekt – rekao je Vladimir Kličko (35), svetski bokserski prvak prema WBA, IBF WBO i IBO verzijama.
-Uvek sam imao ideju Rockyja kao mjuzikla. Na kraju, ‘Rocky’ je ljubavna priča i on nikada ne bi postigao što je postigao bez Adrian – rekao je Stalone, aludirajući na devojku, kasnije i suprugu Rokija Balboe u filmu.
-Činjenica da vidim kako će priča oživeti kao mjuzikl čini me ponosnim. A učinila bi i Rokija ponosnim – dodao je Stalone, kojeg je uloga Rokija vinula u holivudsku elitu, a film je 1976. godine osvojio tri Oskara, uključujući i onaj za najbolji film.
Premijera mjuzikla ‘Rocky’ odigraće se na nemačkom jeziku, a zakazana je za novembar 2012. godine u Hamburgu.
Povezana vest:  “Pakleni izazov" u susret premijeri filma "Paklene ulice - Hobs i Šo"