planet 51 poster„Planeta 51“ je animirana sci-fi avantura koja prati priču američkog astronauta kapetana Charles T. Baker-a koji sleće na Planetu 51 misleći da je on prva osoba koja je tu nogom kročila. Na njegovo veliko iznenađenje, otkriće da je ova planeta naseljena malim zelenim ljudima koji srećno žive u blaženom svetu sa „kućicama u cveću“ koji mnogo podseća na Ameriku iz 50-tih godina XX veka. Uz pomoć robotskog saputnika i njegovog novog prijatelja Lem-a, kapetan Baker će morati da pronađe put kroz zadivljujuće ali i zbunjujuće predele Planete 51 kako bi izbegao da postane trajni stanovnik odeljka muzeja pod nazivom „Osvajači Iz Svemira“.

Povezana vest:  Premijera filma „Pejzaži otpora“ Marte Popivode u glavnom programu festivala u Roterdamu

Kako bi ovu dražesnu avanturu približili najmlađima, kojima je i namenjena, trenutno je u fazi sinhronizacija filma sa Ivanom Bosiljčićem, Nebojšom Milovanovićem i Igorom Brakusom u glavnim ulogama. Režija ovog dela je poverena Laku Nikoliću, a u sporednim ulogama su Marko Marković, Nataša Balog, Milan Antonić i drugi.

planet 51 „Planeta 51“ će se u našim bioskopima naći od 3. XII 2009. godine. Do tada možete zamajavati dete trejlerom, koji na žalost nije na srpskom, ali šta sad.

Povezana vest:  Persi Džekson I kradljivac munje od sutra u bioskopima