Miley_Cyrus_Demi_Lovato_Hannah_Montana_Movie

Demi Lovato i Majli Sajrus ponosne na svoje obline
 
Većina mladih holivudskih zvezda jako pazi na svoj izgled, a devojke žele da budu  mršave i imat ju besprekorno vitku  figuru. Ali Demi Lovato i Majli Sajrus ne podležu trendovima te uopšte ne žele da budu vitke, a na svoje obline jako su ponosne.
-Ne želim izgledati poput devojčice. Obožavam da  imam obline poput prave žene. Dame, verujte mi, muškarci nemaju ništa protiv oblina – na twitteru je napisala pevačica Majli Sajrus.
Osim toga, Majli je istaknula i sve negativne strane koje uzrokuje pritisak da moraš biti vitka.
-Ako devojke poput mene nazivate debelima, ovo je ono što im doista činite –  napisala je Majli na twitteru i objavila sliku devojke koja boluje od anoreksije. Majli je stala i u odbranu teen zvezde Demi Lovato koja je bila izložena kritikama zbog kojeg kilograma više.
-Naljutiće me svako ko te nazove debelom. Imaš prelepe obline i predivno telo – napisala je Majli na twitteru poruku Demi Lovato koja je početkom ove godine završila u rehabilitacionom centru zbog problema s ishranom. Na tu poruku Demi je Majli odgovorila i napisala:  – I ti imaš prekrasne obline i mene će naljuti svako ko te nazove debelom.
Povezana vest:  Kristen Stewart obožava da glumi jer sebe smatra strašno dosadnom