scarlett-johansson

Skarlet Johanson ima novog dečka

 

Glumica Skarlet Johanson (27) je u vezi sa britanskim rokerom Danom Vajtom iz grupe Tribes. Nakon što se razvela od Rajana Rejnoldsa, Johanson je viđena sa Šonom Penom, Kieranom Kuklinom, Josefom Gordonom Levitom, a viđala se i sa bivšim dečkom manekenke Kejt Mos Džefersonom Hakom.

Vesti o tome da se Johanson viđa sa Vajtom preneo je prvi Sandej Miror. Lepa glumica i muzičar su se upoznali dok je ona snimala film u Velikoj Britaniji. Novi film na kojem Skarlet radi jeste naučno-fantastična drama “Under the skin“. Neimenovani izvor rekao je da se par upoznao preko zajedničkog prijatelja u klubu u Londonu.

Povezana vest:  Kolin Fert ponosan na ulogu u mjuziklu Mamma Mia!

-Viđaju se već nekoliko dana, Skarlet se sviđa muzika grupe Tribes i odmah su se povezali. Vajt je oduševljen novom devojkom – rekao je neimenovani izvor, prenosi Dejli Mejl.

Za vreme intervjua koji je dala za Tudej Šou kako bi promovisala “We bought a zoo“, Skarlet je rekla da ne žali zbog braka sa Rajanom Rejnoldsom. Na pitanje da li bi se ponovo udala, popularna glumica se samo nasmejala.

Povezana vest:  Rasel Krou bi da snima nastavak Gospodara i zapovednika