happy_feat_2

Najlepša 3D avantura ove zime „Happy Feet 2“ u bioskopima od 5. januara 2012!
 
Animirana 3D avantura “Happy Feet 2” u bioskopima od 05. januara! Nastavak uspešnei Oskarom nagrađene animirane komedije “Happy Feet 2” u 3D tehnologiji publiku vodi kroz veličanstvene pejzaže Antarktika. Mambl, majstor stepovanja, ima problem jer njegov maleni sin Erik ima koreo-fobiju. Ne želeći da se bavi plesom, Erik beži i sreće se sa Moćnim Svenom- pingvinom koji može da leti! Mambl nema nikakve šanse u nadmetanju sa novim harizmatičnim uzorom svoga sina. Ali, stvari se pogoršavaju kada snažne sile uzdrmaju svet. Erik postaje svestan hrabrosti svog oca onda kada Mambl uspeva da udruži sve pingvinske nacije i sva divna stvorenja – od malenog Planktona do divovske Foke – da svi zajedno ponovo uspostave red.
Reditelj filma je Džordž Miler, a glasove junacima dali su Ilajdža Vud, Robin Vilijams, Henk Azarija, Bred Pit, Sofija Vergara i Met Dejmon.
“Happy Feet 2 ” premijerno će biti prikazan u Domu Sindikata 04. januara u 18 časova.
Sve koji žele da se zabave, pozivamo da dođu u utorak i sredu 03. i 04. januara na klizalište na Trgu Nikole Pašića, da zajedno uživamo u avanturi na ledu, a najspretniji će osvojiti i nagrade!
Trejler za film “Happy Feet 2 3D” možete pogledati OVDE!
Povezana vest:  Kristijan Bejl zainteresovan za film o Nojevoj arki